Ditt nye treningssenter (Askim / Østfold)


Visste du at Østfoldbadet har eget treningssenter? Vårt tilbud inkluderer tilgang til vårt komplette badeland med alle fasiliteter, gruppetimer i sal og treningssenter med apparater for kondisjon, styrke og utholdenhet. I tillegg holder vi kurs av ulik varighet i vinyasa yoga og yin yoga. Du har med andre ord et allsidig tilbud med bred variasjon om du velger å ta treningsøktene hos oss.

Les mer

Trening i vann

Hva med et herlig morgenbad hos oss? Våre dører åpner kl 06:00 hver tirsdag, samt torsdager i vinterhalvåret, fra skolestart og frem til og med 20. juni. Dette er perfekt for deg som ønsker å trene om morgenen for en energifull start på dagen. Det vil ellers alltid være minst to baner tilgjengelig i det nye 25-meters bassenget, for svømmetrening. Vi tilbyr trening i basseng, svømmekurs og gruppetreninger i løpet av året. Noen av disse vil være åpne for alle, mens andre vil rette seg mot spesifikke grupper som gravide og de med spesielle behov. Glem ikke at vi har et varmtvannsbasseng (+340C) med heve- og senkebunn, badstue og boblebad for avslapning etter vel overstått trening. Les mer om våre treningstilbud i vann her.

Gruppetimer

Ønsker du å ta treningsøkten på land, har du en rekke muligheter. Vårt treningssenter har blant annet et treningsareal med ulike apparater du fritt kan benytte deg av. Vi har dyktige ansatte med bred faglig kompetanse som tilbyr veiledning i bruk av utstyret, utarbeider forslag til treningsprogram og kjører helsekurs. Har du ønske om PT-timer, kan dette ordnes ved å kontakte oss her. Foretrekker du å trene sammen med andre, har vi et allsidig gruppetreningstilbud innen både kondisjon og styrketrening. Her finner du blant annet timer innen spinning, Kettlebells, TRX, step, roing og styrke. Som medlem på treningssenteret har du også tilgang til kortere timer i Yoga. Se hele vår gruppetimeplan her

Ser du etter et treningssenter? Askim har mange muligheter, men få tilbyr så mye variasjon som oss. Treningssenteret ved Østfoldbadet passer alle, uansett om du nettopp har kommet i gang eller om du er en idrettsutøver. Du er hjertelig velkommen!

Treningssenteret på Østfoldbadet har ansatte som kan ivareta en trygg og tilpasset aktivitet ut fra faglige retningslinjer og anbefalinger. De ansatte hos oss er: