Kjøpsbetingelser


1. Betaling og sikkerhet

Betaling skjer ved belastning av kreditt- eller debetkort. Person- og brukerkontoinformasjon i betalingsløsningen er kryptert, slik at ingen skal kunne misbruke den. Bankenes godkjente systemer brukes til våre betalingstransaksjoner.

Betaling kan gjøres med Visa eller MasterCard.

Kredittkorttransaksjoner skjer på en separat sikret server med full kryptering av alle kredittkortopplysninger. Østfoldbadet samarbeider med Nets for å opprettholde en sikker betalingsløsning. Denne løsningen oppfyller alle Nets krav for sikre betalingsløsninger. Dine kredittkortopplysninger vil ikke bli gjort tilgjengelige for andre virksomheter eller organisasjoner.

Avgifter som kommer i tillegg til billettprisen, kan variere på bakgrunn av hvilket arrangement det gjelder, billettpris og hvilken betalingsmåte som velges.

2. Aldersgrense for kjøp av billetter

Aldersgrense for nettkjøp er 15 år. Personer under 15 år skal ha samtykke fra foresatte før eventuelt kjøp av billetter og aksept av kjøpsbetingelsene.

3. Om billetten og billettens gyldighet

Online billetter/gavekort er gyldig for bruk i Østfoldbadet som spesifisert på billetten. Billetten sendes på e-post. Merk: online billetter/gavekort kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud kommunisert av Østfoldbadet og deres samarbeidspartnere.

Elektroniske billetter/gavekort skal skrives ut på vanlig hvitt papir før besøket (eller ta med smarttelefon/nettbrett med din e-post fra Østfoldbadet).

Vær oppmerksom på at når en strekkode er blitt skannet på Østfoldbadet kan den ikke brukes igjen. Du er ansvarlig for misbruk av online billetter/gavekort, så ta nødvendige forholdsregler for å hindre misbruk. Det er viktig at du behandler billetten som et verdipapir, enten den er i elektronisk form eller på papir, og sikrer deg mot at den kopieres eller skrives ut flere ganger. Dersom Østfoldbadet har grunn til å tro at det har foregått misbruk/forfalskning, som for eksempel kopiering av billetter, vil du kunne bli bedt om å legitimere deg. Selv om du alltid kan skrive ut en ny billett, vil du bli nektet adgang til anlegget dersom noen andre er kommet inn på ditt billettnummer før deg. 

Alle priser inkluderer til enhver tid gjeldende MVA-sats. Østfoldbadet påtar seg ikke ansvar for eventuelle trykkfeil eller senere prisendringer.

Av sikkerhetshensyn forbeholder vi oss retten til å be gjester forlate badeanlegget og til å stenge fasiliteter uten forhåndsvarsel.

3.1 Leveringsbetingelser

Online billetter/gavekort vil bli levert til angitt e-postadresse kort tid etter vi har mottatt din ordre – normalt innen 10 minutter. Du vil motta en e-postbekreftelse med en oppsummering av din bestilling inkludert et PDF-vedlegg som inneholder billetter. Østfoldbadet påtar seg ikke ansvar for forsinkelser i levering som skyldes tekniske problemer. Det beregnes ingen gebyrer.

4. Angrerett og force majeure

Ved kjøp av billetter på nett har du ikke angrerett, jfr. Angrerettloven §22 bokstav m. Her fremgår det at angrerett gjelder ikke avtaler om «…tjenester knyttet til fritidsaktiviteter når det i avtalen er fastsatt en bestemt dato eller et bestemt tidsrom for utførelsen av slike tjenester». Tjenester som leveres på et bestemt tidspunkt eller innenfor et bestemt tidsrom gjelder alle våre billetter og produkter. I slike tilfeller henvises det til gjeldende avbestillingsregler.

Det gis ingen erstatning ved lang ventetid, driftsstans eller andre force majeure-hendelser.

4.1 Avbestillingsregler

Du kan avbestille kjøpte online billetter innen 24 timer etter kjøp dersom de ikke allerede er tatt i bruk. Det vil ved avbestilling på kjøpte online billetter som skal benyttes på dato som er mindre enn 72 timer (3 dager) frem i tid tilkomme et administrasjonsgebyr på kr 75,- pr billett.                                                              

Det er ikke mulig å endre dato på online billett dersom det er under 72 timer til besøket. Ved endring av dato på billett lengre enn 72 timer (3 dager) frem i tid tilkommer et administrasjonsgebyr på kr 75,- pr billett. Da får man verdien av billettene på et gavekort, fratrukket administrasjonsgebyr pr billett. Dette byttet gjøres ved fysisk oppmøte i vår resepsjon.

Ved endringer/ kanselleringer må man ta kontakt på post@ostfoldbadet.no på forhånd før oppmøte.

Kontakt oss

Eventuelle spørsmål eller klager vedrørende denne ordre kan rettes til: post@ostfoldbadet.no