Badeland: Østfold og Norges beste badeopplevelse


Østfoldbadet er et komplett og moderne badeland med noe som passer alle. Dette er samtidig ikke et hvilket som helst badeland – Askim / Østfold sin stolthet har blitt kåret til landets beste etter å ha scoret høyest på alle områder i den store norske badelandsundersøkelsen. Hos oss har vi alt under ett tak, og du kan kombinere ditt besøk som du selv ønsker.

Les mer

Basseng for alle

Badeland på Østfoldbadet har hele 11 basseng og attraksjoner, så hos oss finner du et basseng for enhver smak. Hva kan du forvente? Listen er lang, men hva med et barnebasseng, bølgebasseng med 80 cm høye bølger, to svømmebasseng på 25 meter og to varmtvannsbasseng med 34 grader i vannet. Om ikke dette skulle friste, har vi også tre vannsklier, fire stupebrett/plattformer i ulike høyder, boblebad, utendørs massasjebad, badstue, steambadstue og kaldkulp. Om sommeren kan det kanskje være forfriskende å hygge seg i våre to utendørsbasseng og tilhørende solsenger. Det er med andre ord ikke vanskelig å tilbringe en hel dag i vannet.

Ekstra moro

Østfoldbadet skal være synonymt med å ha det gøy og med å kose seg. Vi kan by på litt ekstra moro i form av bølger hver halvtime og strømkanaler som går seks ganger i timen. Dette skjer i familiebassenget. Vi trør også til med vanndisko hver fredag. Fra klokken 19:00 demper vi belysningen og lar musikken sette stemningen. Vanndiskoteket gjør fredagene spesielt populære for bursdagsfeiringer og andre begivenheter i et alkoholfritt miljø. Vi har ingen aldersgrense på dette arrangementet, men de fleste er uten tvil i aldersgruppen 10 – 15 år.

Lang historie

Allerede på 1960-tallet startet prosessen med å få et nytt svømmeanlegg og badeland. Den gangen var planen å etablere et utendørs folkebad. Hele syv komiteer og tretten tomtealternativer senere ble Østfoldbadet en realitet. Mye har skjedd siden den gang, og i 2019 omtalte Fagbladet Badeteknisk Forum at Østfoldbadet er det mest komplette bade- og svømmeanlegget i Norge. Dette kan vi si oss enige i!

Vi ønsker deg velkommen til Norges beste badeland. Vi holder åpent hele året!

Praktisk info

Kjøp online billett her