Lyst på noe godt? Besøk vår cafe (Askim / Østfold)


Østfoldbadet tilbyr ikke bare en uforglemmelig badeopplevelse for store og små, men har også selvsagt et godt mattilbud i egen cafe. Askim skal lete lenge etter en så komplett opplevelse for kropp, sjel – og mage. Cafeen vår er et ypperlig sted for frokost, lunsj eller middag med variert meny. Åpningstidene er de samme som for resten av Østfoldbadet, og servering finner sted både i cafeen og inne i badeland.

Noe for alle

Hva kan vi tilby av deilig mat? Menyen vår er i stadig endring, men noe du kan forvente å finne er blingser med variert pålegg (som kylling og chilikreps), salat, ciabattabrød, sandwich og bagetter. Mellom klokken 06.00 og kl 10.00 byr vi også på frokostbuffé. Ønsker du noe varmt? Ja, da kan vi tilby en rekke ulike burgere med chips, til og med for vegetarianere. Ellers har vi selvfølgelig pizza og pølser på menyen, i tillegg til at de små kan kose seg med vår barnemeny. Merk samtidig at servering av varm mat avsluttes en time før stengetid på hverdagene. Til dessert er det mulig å velge mellom blant annet vafler, iskrem og smoothie. Den komplette menyen finner du nedenfor.

Skulle du heller ønske å ta med egen mat og drikke?

Dette er helt i orden. Du trenger ikke rettferdiggjøre dette på noe vis, bare pass på å rydde opp og å kaste eventuelt søppel etter deg når dere drar. Det er også viktig å være klar over at dersom dere ikke har bestilt mat i kafeen, er det ikke mulig å sette seg i «strandsonen» (foran familiebassenget). Dette fordi disse plassene er forbeholdt betalende cafegjester.