Hva kan bli bedre?

12 oktober 2016

Bli med og si hva du mener om Østfoldbadet.  Og vi spanderer en familiebillett.

Østfoldbadet er med i Badelandene.no, som organiserer 22 bade- og svømmeanlegg i Norge. Vi i bransjen er svært opptatt av å få tilbakemeldinger fra vårt publikum for å kunne utvikle tilbudene våre.

I vinter kjører vi et prosjekt hvor vi ønsker å snakke med noen av våre brukere. Vi ønsker å gjennomføre dybdeintervju med 4-5 pensjonister og 4-5 ungdommer som er brukere av Østfoldbadet. Vi vil dessuten snakke med 4-5 voksne som bruker oss på dagtid. Hensikten er å lytte til hva dere mener vi gjør bra, og ikke minst hva vi kan gjøre bedre.

Vi håper du er villig til å stille opp og på den måten kan bidra til å gjøre Østfoldbadet til et enda bedre tilbud for deg og alle andre. Meld i fra innen 1. februar om din interresse på post@ostfoldbadet.no. Vi trenger ditt navn, alder og bosted.

Vi vil trekke ut 4-5 av hver gruppe vi ønsker dialog med. Etter som et slikt dybdeintervju gjerne har en halv eller tre kvarter, vil av avtale tidspunkt. Dere som stiller opp får et gavekort som gir familiebillett på helgedag, verdt 540 kr.

Ta utfordringen og bli med i vårt brukerpanel.