Fortreffelig

12 oktober 2016

Østfoldbadet har mottatt et fortreffelighetsbevis fra TripAdvisor. Utmerkelsen er nå i sitt sjette år og hedrer forretninger i reiselivsbransjen som har fått gode anmeldelser fra reisende på TripAdvisor, i løpet av det siste året.

Mottakere av fortreffelighetsbeviset inkluderer overnattingssteder, spisesteder og attraksjoner over hele verden som kontinuerlig har levert en uovertruffen kundeopplevelse.

Anerkjennelse fra publikum

– Med fortreffelighetsbeviset hedrer TripAdvisor forretninger i reiselivsbransjen som har fått gjennomgående gode tilbakemeldinger og vurderinger fra reisende, sier Heather Leisman som er visepresident for industrimarkedsføring hos TripAdvisor.

Denne anerkjennelsen hjelper reisende å identifisere og bruke steder som leverer jevnt god service. TripAdvisor er stolt over å spille en viktig rolle i å hjelpe reisende med å føle seg tryggere på bestillingsavgjørelsene sine, sier Leisman

Fortreffelighetsbeviset tar hensyn til kvaliteten, kvantiteten og ferskheten til anmeldelser sendt inn av reisende på TripAdvisor i løpet av en tolvmåneders periode. For å kvalifisere må forretninger ha en samlet TripAdvisor-boblerangering på minst fire av fem, et bestemt antall anmeldelser og ha vært oppført på i minst tolv måneder.

Hyggelige tilbakemeldinger

– Utrolig morsomt at vi får en slik anerkjennelse av TripAdvisor.  Vi er stolte av anlegget vårt, og det varmer når vi får hyggelige tilbakemeldinger på Facebook, eposter og TripAdvisor, sier daglig leder David Koht-Norbye.

Han forteller om en av de siste meldingene for noen dager  siden med toppkarakteren 5: “Fantastisk sted! Med 4 store basseng, barnebasseng, vannstrøm, 2 boblebad, 2 badstuer, kaldtvannskulp, stupetårn, klatrevegg og vannsklier er det lett for alle å kose seg. Trivelig kafe, grei mat, hyggelig betjening  Og gratis vann er en sånn detalj som gjør opplevelsen ekstra bra, så slipper man at barna blir slitne fordi de er tørste”.

Om TripAdvisor

TripAdvisor® er verdens største reisenettsted som gjør det mulig for reisende å planlegge og bestille den perfekte reisen. TripAdvisor tilbyr råd fra millioner av reisende, samt et bredt utvalg av reisealternativer og planleggingsfunksjoner med sømløse koblinger til bestillingsverktøy som sjekker hundrevis av nettsteder for å finne de beste hotellprisene. TripAdvisor-merkede nettsteder utgjør det største reisefellesskapet i verden med 340 millioner unike besøkende per måned, og 350 millioner anmeldelser og synspunkter som dekker 6,5 millioner overnattingssteder, restauranter og attraksjoner. Nettstedene opererer i 48 markeder over hele verden.