fbpx

Kåret til beste badeland

30 november 2016

Østfoldbadet er best på alle kriterier i Den Store Norske Badelandsundersøkelsen gjennomført av bransjeorganisasjonen Badelandene.no.

– Utrolig morsomt å få en slik anerkjennelse for den innsatsen staben vår utfører daglig for at gjestene våre skal ha trivsel og velvære i Østfoldbadet, sier daglig leder David Koht-Norbye om kåringen. Aquarama i Kristiansand og Grottebadet i Harstad fulgte på de neste plassene totalt i kundeundersøkelsen.

17 av badelandenes 22 medlemmer deltok undersøkelsen som ble gjennomført i perioden 1.-31. oktober 2016.  Totalt 3 467 respondenter ble intervjuet i undersøkelsen.

Styreleder Unni Mesel i Badelandene.no SA sier i en kommentar at hun svært tilfreds med resultatene fra undersøkelsen. – Alle badelandene hadde høy score innen de ulike kategoriene som ble kartlagt, sier Mesel.

Kundetilfredsundersøkelsen omfattet følgende kategorier

Østfoldbadet fikk høyest score på alle kategorier og delte førsteplass med Moldebadet, mens Grottebadet delte førsteplassen med Østfoldbadet i når det gjelder sannsynlighet for gjenbesøk.

Her er hva Smaalenenes Avis skriver om kåringen av Østfoldbadet til beste badeland i 2016-undersøkelsen:

http://www.smaalenene.no/ostfoldbadet/askim/naringsliv/forst-ble-de-best-i-test-na-synes-ogsa-gjestene-at-ostfoldbadet-er-en-vinner/s/5-38-265222

bestebadeland

Daglig leder David Koht-Norbye med diplomet og adm.konsulent Anne Berit Lund Haube med vandrepokalen de fikk i premier av styreleder Unni Mesel i Badelandene.no som bevis for Østfoldbadet er beste badeland i 2016.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Motta nyttig informasjon og tilbud på e-post!

til toppen