fbpx

Er Østfoldbadet best?

29 september 2017

Daglig leder David Koht-Norbye og adm. konsulent Anne Berit Lund Haube (t.h.) mottok snart et år siden diplom og første nappen i pokalen som beste beste badeland av styreleder Unni Mesel i Bandelandene.no.

Kan Østfoldbadet forsvare tittelen som beste badeland?

Badelandene.no er interesseorganisasjon for 25 av de største bade- og svømmeanleggene i Norge. I hele oktober gjennomfører de en brukerundersøkelser hvor kundene inviteres til å si sitt om badelandet de bruker mest. Østfoldbadet ble kåret til beste badeland i fjor i den første, store undersøkelsen. Kan vi gjenta det i år?

– Vi er ydmyke og takknemlige for den tilliten og æren våre brukere bidro til i fjor, understreker daglig leder David Koht-Norbye.

– Vi har en fantasisk stab som hver dag står på for at alle brukerne; skolelever, svømmegruppene, barnefamilier, pensjoniser, mosjonister, ja alle som har glede av å nyte velvær i vårt anlegg, skal trives. Det er alltid forbedringspotensial, og vi innrømmer at det er mange utfordringer i hverdagen med bl.a. å holde gulvene tørre og rene, sørge for at maten blir levert raskt og smaker bra. Og ikke minst at alle føler seg sett og blir tatt vare på, sier han.

Badelandene.no setter nå i gang årets brukerundersøkelse. Bli med å si ditt om oss. Det er kundene som avgjør om vi skal fortsette å gjøre oss fortjent til årets badeland i syv kategorier:

Ta deg to minutter til å si ditt. Klikk på linken her å bli med i årets undersøkelse:

https://response.questback.com/demo_torgersenjr_qbnorway/badeland17

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Motta nyttig informasjon og tilbud på e-post!

til toppen