Trening med mening

10 august 2023

Oppdatert: 16.januar 2024

Trening med mening – Et aktivitetstilbud for deg med kreftsykdom før, under og etter behandling

Treningstilbudet:

På Østfoldbadet Friskhetssenter har vi en fast treningsgruppe som trener sammen 1 gang per uke inne i sal. Treningen består hovedsakelig av styrketrening. Du må ha eller ha hatt kreft for å kunne delta, og tilbudet er åpent for alle kreftrammede uavhengig av nåværende fysisk form og tidligere treningserfaring. Treningen vil ledes av en Aktiv-instruktør. idrettshøgskole. Tilbudet går over et semester av gangen, fra sommer – jul og fra nyttår – sommer. Man melder seg opp for et semester av gangen. Da forplikter man seg til å være en del av gruppen, og gir beskjed dersom man ikke kan møte.  

Når: 

Vinter/vår 2024 foregår treningene Tirsdager kl 11.30 – 12.30 i sal 2 på Østfoldbadet Friskhetssenter. 

Oppstart 2024:

Første økt blir tirsdag 16. januar kl 11.30 og går hver tirsdag til og med tirsdag 28. mai, med unntak av skolens ferier. Selv om tilbudet har startet er det mulig å melde seg på fortløpende. 

Pris:

Du kan delta på gruppen på to ulike måter. Betale en semesterpris før oppstart for deltagelse på trening hver tirsdag. Eller du kan bli medlem på Friskhetssenteret og få tilgang på gruppetimen ved å forplikte deg til å være en del av gruppen for et semester av gangen. Pris for medlemskap: https://ostfoldbadet.no/treningssenter/priser/

Semesterpris: 2 160,- 

Betales før oppstart og gir tilgang på alle øktene som semesteret består av. Prisen vil være den samme uavhengig av hvor mange økter man får deltatt på. 

Hvordan melder jeg meg på? 

For mer informasjon eller påmelding send oss en mail til Friskhetssenteret@ostfoldbadet.no eller kontakt oss på mobil: 982 22 122