fbpx

Praktisk info

Finn det rette tidspunktet for gode opplevelser på Østfoldbadet

Når kan jeg få de beste opplevelsene på Østfoldbadet?

Tja, det kommer an på hva som er best for deg!

Noen vil ha det stille og helst være omtrent alene i bassenget, mens andre synes det er mest artig når man kan hygge seg sammen med mange badegjester. Vi har derfor laget en oversikten som kan gjøre opplevelsene i Østfoldbadet optimale for deg.

Stille perioder:

Formiddagene og ettermiddagene på hverdagene er normalt stille for de som ønsker å nyte tilværelsen i bassengene omtrent alene. Vi anbefaler likevel å sjekke om det er avtalt skolesvømming eller gruppebeøk dersom du ønsker å være helt sikker.

Mest besøk:

Lørdager og søndager i vinterhalvåret, spesielt mellom kl 12.00 og 15.00 er de mest hektiske dagene. Det samme gjelder alle dagene i høst- og vinterferien, samt påsken. Da er det ofte fullt hus, og vi slipper ikke inn flere enn anlegget er bygget for rent sikkerhetsmessig og av hensyn til strenge krav til vannkvaliteten. Tips: Begynn eller avslutt dagen hos oss. Kommer du før kl 11.30 eller etter 15.30 er det erfaringsmessig ikke kø selv på de travleste dagene.

Mosjonssvømmere:

Vi har alltid minst en bane åpen for svømming, men det er ofte ikke nok. Hver mandag kvelder stenger vi stupebrettene fra kl 19.00 for at mosjonistene skal ha hele bassenget alene. Det vil si når svømmvegruppene er ferdig med sin trening 20.00. Tirsdag og torsdag formiddag er glimrende tidspunkter for de som har muligheten. Etter at morgenbaderne er oppe av bassenget ved 7.30-tiden og fremover mot kl 10.00, er det liten aktivitet i bassenget. Når det ikke er skoleklasser her, er det også gode vilkår for svømmerne hele formiddagen. Ettermiddagene i uka fra kl 14.00 til 16.00 (madag fra kl 15.00) er normalt gode tider for mosjonssvømmerne. Svømmegruppa har trening mandag – torsdag mellom kl 16.00 til 20.00 på en, to eller tre baner, og akkurat da kan det være litt trangt i bassenget.

Stuping:

Bortsett fra mandag kveld fra kl 19.00 er det alltid mulig å stupe, men det varierer noe i hvor mange stupetårn som er oppe samtidig. Mens svømmegruppa trener er 5 meteren stengt. Se faste brukere i idrettsbassenget eller klikk her .

Skliene:

Alle de tre skliene er i bruk hele åpningstiden forutsatt at det er gjester som vil bruke dem. Ved morgenbadingen og når det er stille på formiddagen setter vi i gang skliene når badegjestene ønsker det.

Discokveld:

Hver fredag demper vi belysningen ved 19-tiden og setter på musikk. Volumet tilpasses brukerne, og blir gjerne litt høyere når ungdommen inntar badet.

Familiebassenget:

Alltid åpent og tilgjengelig. Vi kjører bølger hver halv time og strømkanalen går seks ganger i timen.

Terapibassenget:

Vi har flyttet det meste av grupper til opplæringsbassenget som også har 34 grader. Et par faste grupper og våre egne kurs i babysvømming beslaglegger imidlertid bassenget til faste tider på formiddagene i vinterhalvåret. Se egen oversikt på siden for Faste brukere terapibasseng. I helgene er terapibassenget forbeholdt våre gjester. Det samme gjelder høst-, vinter-, jul- og påskeferien hvor det ikke er faste aktiviteter i bassenget.

Opplæringsbassenget:

Skolesvømming, treningssenteret, revmatikerforeningen, helsesportlaget, svømmegruppa og våre egene kurs fyller opp mye av tiden på formiddagene og kveldene på hverdagene. Mellom kl 14 - 16 er det stort sett ledig. I helgene og ferieukene er bassenget ledige mesteparten av tiden for publikum.

Boblebad inne og massasjebadet ute:

Åpent 78 timer i uken. Ingen faste brukere. Massasjebadet på terrassen kan være bortleid på kveldstid. Se oppslag om dette i billettdisken.

Badstuer:

Åpent hele åpningstiden 78 timer i uken. Vi har en tradisjonell badstue og tillegg en dampbadstue.

Kafeteriaen:

Følger badets åpningstider med servering både inne i badeland og kafeteriaen tilknyttet inngangspartiet. Et ypperlig sted for frokost, lunsj eller middag med variert meny. Servering av varm mat avsluttes en time før stengetid på hverdagene.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Motta nyttig informasjon og tilbud på e-post!

til toppen