Personvern, vilkår og betingelser for online bestilling


Behandlingsansvarlig

Christine Aannerud hos Østfoldbadet er på vegne av Østfoldbadet behandlingsansvarlig for selskapets behandling av personopplysninger.

Personopplysninger vi lagrer

Om du har inngangskort (klippekort, sesongkort, saldokort) lagrer vi følgende personopplysninger om deg; Navn, postnummer og mobilnummer samt signatur på at du har lest og akseptert ansvarserklæring. Om du er under 18 år, har en foresatt godkjent at personopplysninger om deg er lagret. Dette gjelder både som deltager på kurs eller treningsgrupper eller om du har inngangskort. Om du har personlig inngangskort knyttet til arbeidsplassen er denne knytningen lagret. Vi lagrer i tillegg kjøpshistorikk og adferdsmønster på vår nettside, dvs. opplysninger om hvordan du navigerer på siden til Østfoldbadet.no og om du har utført kjøp. Om du har gitt oss samtykke, kan vi lagre kjøpskvitteringer, kjønn, fødselsdato, epostadresse og passord til Din side. Vi lagrer ingen betalingsinformasjon.

Formell

Inngangskort er personlig, og vi lagrer informasjon om deg så det er enkelt å vedlikeholde kort. Vi benytter også opplysningene for å kunne gi deg informasjon, tilbud og service i forbindelse med dine kjøp. Du kan når som helst takke nei til å motta slik informasjon fra oss. Vi innhenter et eget samtykke for å motta nyhetsbrev på epost.

Innhenting av personopplysninger

Vi lagrer de personopplysningene du har gitt på våre nettsider eller til våre ansatte i forbindelse med ditt kjøp. Vi bruker informasjonskapsler / cookies på våre nettsider for å gi deg som besøker siden beste kundeopplevelse og service.

Lov om elektronisk kommunikasjon krever at vi informerer våre besøkende om bruk av informasjonskapsler (informasjonskapsler). Les mer om bruk av informasjonskapsler her [Aktiv lenke til egen informasjon].

Utlevering av opplysninger til tredjeparter

Vi vil ikke dele, velge, overføre eller på annen måte utlevere personopplysninger til andre, med mindre vi er rettslig forpliktet til det. For å kunne oppfylle våre forpliktelser til alle våre kunder på Østfoldbadet, utleveres nødvendige opplysninger til andre avdelinger i selskapet som treningssenteret og Café Badeparken.

Sletting av personopplysninger

Personopplysninger knyttet til kjøp av kurs, arrangementer og inngangskort lagres i 12 til 18 måneder etter utløpsdato før de slettes. Om vi ​​lagrer kjøpskvitteringer på dine vegne, slettes ikke personopplysninger annet enn på din anmodning. Opplysninger vi etter bokføringsloven er forpliktet til å bevare vil lagres i inntil 5 år, i henhold til lovens krav.

Rettigheter for den registrerte

Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Du kan kreve innsyn i og flytte av egne personopplysninger, samt kreve retting eller sletting av opplysninger. Ved flytting eksporteres informasjonen til et åpent og plattformavhengig format. Om du har opprettet Din side, kan du se alle personopplysninger lagret om deg. Det kan klages til Datatilsynet på behandling i strid med reglene.

Informasjonssikkerhet Vi gjør din personopplysning ved både fysisk og virtuell adgangs- og tilgangskontroll, samt ved kryptering av sensitive deler av avgitte opplysninger. All sensitiv data er lagret hos vår databehandler Data Nova.