Hos oss kan dere feire barnebursdag (Østfold / Askim)


Skal dere feire barnebursdag? Østfold har mange muligheter, men få er så gøyale som Østfoldbadet. Å feire bursdag hos oss er utrolig populært, og det er fullt forståelig. Vi dekker bordet for servering av meny du selv (eller bursdagsbarnet) har forhåndsbestilt, og dere kan bade så lenge dere orker og vil. En enklere og mer spennende bursdagsfeiring finnes ikke. Som våre yngste gjester sier: Det er kult å feire bursdag på Østfoldbadet!

Hva vi kan tilby

Vi tilbyr gruppemenyer til samlinger og feiringer, som for eksempel bursdag og skoleavslutning. Østfoldbadet står for mat og badeopplevelsen, mens dere koordinerer resten av programmet. Pakkeprisen inkluderer altså:

  • Inngang til badet for gjestene
  • Mat til avtalt tidspunkt
  • Inngang til badet for en voksen over 16 år (inkluderer ikke mat) per 5 barn/ungdom for å holde oppsyn. Øvrige voksne kan være med, men må løse billett.

Dere kan oppholde dere i badeland så lenge dere ønsker, såfremt det er innenfor åpningstidene. For å feire bursdag hos oss med gruppemeny, er det nødvendig med minst 8 gjester og bestilling må gjøres minst fire virkedager i forkant. Menyen er kun tilgjengelig på skoledager, altså ikke i skoleferier eller på fridager. Husk at det må være en voksen badende gjest per fem barn under 10 år, og at alle som skal være med inn i badet må være iført badetøy eller shorts og t-skjorte.

Matservering

Som en del av gruppemenyen tilbyr vi matservering. Dette avtales i forkant og alle gjestene må velge det samme. Av standardmenyer kan det velges mellom: 

  • 2 pizzasstykker og 0.4 dl brus
  • Pølse m/chips og 0.4 dl brus
  • Pølse m/potetmos og 0.4 dl brus
  • Hamburger m/chips og 0.4 dl brus
  • Bagette og 0.4 dl brus

Det er mulig å ha med kaker, snacks og lignende selv, men fat, skåler, asjetter og lignende må være uknuselige. Vi har dessverre ikke mulighet til å oppbevare kaker for avkjøling.

Pris pr. person:

3 – 15 år: kr 249,-
Bursdagssoftis:kr   35,-

Mot et tillegg i prisen, kan menyen oppgraderes til større hamburger, flere pølser eller pizzastykker og /eller større brus.

Booking

For å booke gruppesamling eller burdsagsfeiring: Booking (krever bruker hos Pirbadet)
Vi svarer så raskt vi kan. Du kan også benytte påmeldingsskjemaet nedenfor.

Priser

Kontakt oss