Kurs for gravide

29 august 2022

Østfoldbadet Friskhetssenter tilbyr bassengtrening for gravide i alle trimestre. Du melder deg opp for 6 uker av gangen, og det er selvfølgelig mulig å delta på flere kursrekker. 

Visste du at Helsedirektoratet anbefaler at dersom man har vært aktiv før svangerskapet, bør man fortsette å være aktiv på omtrent samme nivå? Og at dersom du har vært lite aktiv før svangerskapet bør du øke aktiviteten gradvis til du tilfredsstiller anbefalingene om 150 minutter aktivitet med moderat intensitet i uken? 

Vi hjelper deg med å tilpasse aktiviteten og treningen ved å legge opp treningsøkter i varmt vann. Treningene vil ledes av våre dyktige og kunnskapsrike trenere på Friskhetssenteret. De vil skape en trygg ramme rundt treningen og hjelpe med individuelle tilpasninger. Treningen vil bestå av bevegelighet, avspenning, kondisjon og styrke. 

Hvorfor trening i vann for gravide?

Det varme vannet muliggjør kondisjonstrening og bevegelighetstrening for de med større eller mindre grad av bekkenløsning. I tillegg oppleves det varme vannet smertelindrende og behagelig for ledd og muskler, samt at vannet gir en vektløshet som avlaster en voksende kropp. 

Oppstart: 

Kursrekke 1: Uke 37 – 43 (Opphold i høstferien, uke 40)

Kursrekke 2: Uke 44 – 49

Når: Onsdager kl 14.00 – 15.00 

Hvor: Terapibassenget

Pris: 1499,- 

PÅMELDING

Påmelding gjøres på mail til friskhetssenteret@ostfoldbadet.no. Legg ved telefonnummer og hvilken kursrekke du ønsker å delta på. Du vil da motta en bekreftelse på påmeldingen med informasjon om betaling.

Har du noen spørsmål? 

Send oss en mail til friskhetssenteret@ostfoldbadet.no eller kontakt oss ved å ringe eller sende SMS på vår mobil: 982 22 122