Vinn skoletur til Østfoldbadet!

6 mai 2019

Hvem vil teste ut det nye, store uteanlegget?

Torsdag 20. juni inviteres tre skoleklasser til å teste ut det nye, store utebassenget som gjør Østfoldbadet midt i Askim til et helt unik bade- og svømmeanlegg i Skandinavia. Kom med velbegrunnet forslag på hvilke klasser som fortjener en slik avslutning på skoleåret.

Østfoldbadet er kåret til beste badeland i de to siste brukerundersøkelsene i regi av Badelandene.no. Lørdag 29. juni utvider de og åpner et helt unikt utendørsanlegg, og i den anledning trenger de noen til å teste ut at alt fungerer som det skal.

Det er flere anlegg som har utendørs svømmebasseng, og noen hoteller har fine, små utendørsbasseng. Men Østfoldbadet er de første komplette badelandet med alle typer fasiliteter innendørs som fra i sommer får et stort velværebasseng med garantert 29 0C for hygge og gode opplevelser, mange solsenger og møblert med bord og stoler rundt bassengene.  Et eget plaskebasseng for de minste inngår i konseptet med en bred, morsom sklie, strømkanaler og vann som bobler flere steder.

 

GRATIS skoletur

– I samarbeid med Askim Turbuss setter vi opp tre busser; en buss fra en skole i Oslo, en skole i Follo og en i Østfold. Det er plass til 45 personer i hver av bussene, og vi fyller opp plassene hvis det er ønskelig, til en morsom skoletur til Askim, forteller daglig leder David Koht-Norbye.

Østfoldbadet spanderer gratis skoletur på de klassene som trekkes ut. Premien inkluderer inngang på Østfoldbadet for hele klassen, buss tur/retur, samt servering av pizza, mineralvann og is!  Leverandørene fra Slåtto, Coca Cola og Diplom-Is stiller opp for å gjøre dette til en minnerik dag!

 

Hvem fortjener en tur?

– Innen 22. mai ønsker vi å få tips om klasser som ønsker seg en slik tur, og ikke minst fortjener en gratis skoletur til Østfoldbadet. På hjemmesiden vår ligger det et enkelt skjema hvor vi ber om begrunnelse for at nettopp denne klassen fortjener en slik dag. Alle kan komme med forslag; lærere, elevene selv, foreldre, besteforeldre og søsken. Vi får en utfordring med å plukke ut, eller snarere, trekke ut vinnerne. Etter som vi har gjester fra et stort område har vi bestemt oss for at det skal være vinnere fra så vel Oslo, Follo og Østfold, forteller daglig leder.

Delta i konkurransen her: https://ostfoldbadet.no/kampanje/klassetur

 

Teste anlegget

Allerede 7. juni starter fyllingen av vann i bassengene.  Testkjøring er viktig for å sikre at renseanleggene fungere optimalt før åpningen lørdag 29. juni. Og hvem er bedre til å teste badevann enn barn og ungdom?

Østfoldbadet bygger dessuten ny 25 m svømmehall, utvider garderobekapasiteten og saler for trening som skal stå ferdig i begynnelsen av november. Da kommer også en mindre innendørs basseng som gjør det mulig å svømme ut og inn til det store utendørsbassenget i sommermånedene, og til et mindre basseng hele året.

 

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Motta nyttig informasjon og tilbud på e-post!

til toppen