Vi gir 5 personer trening i 5 uker

19 september 2018

Hvem har lyst til å teste hvordan det er å trene på treningssenter? Eller kjenner du noen som bør prøve Østfoldbadet Friskhetssenter i 5 uker?

Østfoldbadet åpnet for 5 år siden friskhetssenteret. Mange har stor nytte og glede av vårt komplette treningssenter kombinert med mulighetene for svømming og å trene i vann. Med både utstyr og kompetente, dyktige medarbeidere på plass, ønsker vi å markere 5 årsjubileet.

Kom med forslag på hvem som bør få være med å trene i treningssenteret, delta i de mange forskjellige gruppetreninger friskhetssenteret byr på og kjenne på hvor lite belastende det er å trene i varmtvannsbassenget i fem uker. . Dessuten blir det to avtalte, forskjellige opplegg i uke kun for denne gruppen

Alle får helsemåling ved oppstart (Tanitavekt som måler kroppsmassesammensetning), og ny gratis oppfølgendehelsemåling etter 3måneder, dersom de melder seg inn.

De får gratis veiledning hvor de får sitt eget individuelle treningsprogram.

Vi har satt noen enkle, klare kriterier:

  • Vi ønsker å trekke ut fem heldige personer som lite eller ingen erfaring med å trene på et treningssenter før
  • Gruppetreninger og veiledning vil foregå på dagtid (10 -16)
  • Alle deltakere må godkjenne profilering på våre sosiale medier (bilder og korte intervjuer fra trening og opplegg).

 

Vi vil gjøre stas på de som nominerer kandidater som trekkes ut, og som sagt; foreslå gjerne deg selv.

Vil du gjøre det lukket, så send forslag til friskhetssenteret@ostfoldbadet.no eller i full offentlighet ved å foreslå personer i kommentarfeltet på Facebook-siden vår innen 27. september.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Motta nyttig informasjon og tilbud på e-post!

til toppen