Vant skoletur!

29 mai 2019

Elever fra Kirkelund, Grevlingen og Kolbotn skoler vant gratis skoletur til nye Østfoldbadet

– Gode begrunnelser avgjorde hvem som gikk til finalen. Til slutt måtte vi foreta trekning av de tre klassene som får gratis skoletur til Østfoldbadet og testing av det store, unike uteanlegget torsdag 20. juni, forteller daglig leder David Koht-Norbye.

Over 1.300 nominasjoner av borti 1.100 klasser er vurdert. 16 klasser ble med i finalen og de tre vinnerne er:

FRIDAG FRA SKOLEDAG PÅ BRAKKE

5b Kolbotn skole, Oppegård, foreslått av foreldrekontakt Joy Linn Rørvik

Nå har skolen flyttet til midlertidig skole, da Kolbotn skole skal pusses opp. I disse brakkene på en eng mellom en kirkegård og boliger skal de tilbringe 2 år. Det er ikke store plassen de har og de har ingen gymsal, så til vinteren må de dra et stykke for å ha inne gym. Jeg nominerer derfor klasse 5b (og 5a som bonus…) til å få en velfortjent dag hos dere.

 

PREMIE FOR OPPFØRSEL OG ORDEN

6b Kirkelund skole, Skiptvet, foreslått av elev Martin Martinsen

Hei! Jeg heter Martin og går i klasse 6B. Jeg mener at 6B skal vinne fordi vi har hatt et belønningssystem på oppførsel og orden. Vi har klart å oppnå det vi skal, men har ikke fått noen belønning. Tenkte dette ville være en kjempefin felles belønning for klassen.

 

STOLT LÆRER

6b Grevlingen skole, Son, foreslått av lærere Katrine Grant

Etter 9 år som lærer må jeg si at dette er den beste klassen jeg har hatt! De er føittige, kloke, undrende, inkluderende og morsomme. De er ivrige etter å lære og streber alltid etter å gjøre sitt beste. De gjør det lett for meg å være læreren deres, og det er elever som disse som gjør læreryrket til verdens beste yrke!

 

Gratis skoletur

De tre klassene er det første som får teste det nye uteanlegget til Østfoldbadet, samt at de kan boltre seg i hele badeland. Temperaturen er 29 grader og rundt bassenget kan elevene kose seg på 60 solsenger og på småbord med sitteplasser til 140 personer.

Gode samarbeidspartnere og leverandører bidrar til at elevene får en gratis skoletur hentet og kjørt hjem med busser fra Askim Turbuss. Leverandørene fra Slåtto, Coca Cola og Diplom-Is stiller opp med servering av pizza, mineralvann og is!

 

Åpner lørdag 29. juni

Askim Entreprenør har deloverlevereing av uteanlegget 19. juni. Østfoldbadet trenger den dagen til å rigge området før de heldige elevene kan slippe til. Bassenget skal testkjøres fram til publikum kan innta den nye sklia, motstrømkanalen, klatretårnet og annet i det unike uteanlegget lørdag 29. juni kl 10.00. Et eget basseng for de minste gjør at her kan mange generasjoner kose seg sammen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Motta nyttig informasjon og tilbud på e-post!

til toppen