fbpx

Sikkerhet

SIKKERHET FOR DEG!

Sikkerhet for deg, som bruker av badet og treningssenteret, har hovedfokus i vår hverdag. Vi har over 30 kameraer plassert strategisk for at vi skal kunne se om det oppstår kritiske situasjoner. Fra vaktbua vår har badevakten kontroll over alle vannflatene og det dypeste på 3,8 m i idrettsbasseng og lengst inn i bølgebassenget.

Det nye bassenget ute og etter hvert alle andre basseng har digital drukningsovervåking. Armbåndet du bruker i adgangskontrollen og til å låse og åpne garderobeskapene, er utstyrt med en brikke som kommuniserer med følere i bassengene. Kommer du i drukningsmodus og blir liggende livløs på bunnen går alarmen. Alle badevaktene er utstyrt med radiosamband som gir melding om alarm.

Badevaktene våre må to ganger i året gjennomføre livreddertesten, hvor viser at de er i god fysisk form med svømming og kan gjennomføre livredningsøvelser ned til det dypeste. Hjertelungeredning og førstehjelpsrutiner gjennomgås jevnlig.

Du bader på egen ansvar. Ingen kan garantere mot drukningssituasjoner, men vi er her for å gi kvalifisert førstehjelp hvis noe skjer

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Motta nyttig informasjon og tilbud på e-post!

til toppen