fbpx

Samarbeidspartnere

Østfoldbadet har et bredt nettverk

Med en klar målsetting om å være ledende i bransjen, har Østfoldbadet etablert et omfattende nettverk av gode samarbeidspartnere. Her er en oversikt over de viktigste:

Badelandene.no er en interesseorganisasjon og andelslag for 32 av de største og fremste bade- og svømmeanleggene i Norge.

Stubbefolket og Barnas Grenseland byr på mange spennende opplevelser og aktiviteter i Indre Østfold og Vestre Värmland.

Visit Indre organiserer og informerer om reiselivet og viktige aktiviteter i regionen og gir ut årlig brosjyre. De har brosjyrestativ for regionen i Østfoldbadets fojae.

Visit Østfold er felles profileringssted for reiseliv-, besøks- og opplevelsesnæringene i Østfold. Her finner du informasjon om alt av kultur og aktiviteter i regionen vår.

Bad, Park og Idrett er en faglig paraplyorganisasjon for alle typer norske bade- og svømmeanlegg, sports- og idrettsanlegg samt parker og friluftsanlegg.

Scandic Brennemoen ligger 6 km fra Østfoldbadet, og byr på gourmet måltider og overnatting i trivelige lokaer. Har spesialavtale med Østfoldbadet for gode opplevelser med overnatting.

Smaalenene Avis, lokalavisen på nett. Les nyheter, annonser og mye annet.

Askim Golfpark består av to baner – en 9-hullsbane og en korthullsbane (pay and play). På korthullsbanen kan man gå en runde på 1 time.

KRAFTFESTIVALEN har utviklet seg til å bli en 5-dagers årlig regional kulturbegivenhet med lokale, nasjonale og internasjonale navn på plakaten. Den 3. helgen i august hvert år, finner du store artister på intime scener midt i Askim sentrum.

Askim kulturhus byr hvert år på mange spennende program med allsidig kultur, og er et fast spillested for Riksteateret.

Indre Østfold kommune har aktuelle sider om kultur og fritid, næringsliv, politikk og tjenester.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Motta nyttig informasjon og tilbud på e-post!

til toppen