fbpx

Kurs/aktiviteter

_22a7365
_22a7593
_22a7057
_hk_4693

Lille Barks Svømmeskole i Østfoldbadet innbyr til nye svømmekurs med oppstart i uke 46 fra mandag 9. november. Påmeldingen starter ca. 1. august når kursplanen legges ut.

Fortvil ikke om et kurs fylles opp. Vi ber dere i såfall velge et annet alternativ eller sette dere på reserveliste. Ved hver kursstart gjør vi tilpasninger for å sikre at flest mulig får plass på et kurs.

Før kursstart sender vi informasjon til deltakerne, og det er derfor svært viktig at dere sjekker at epostadresseen i påmeldingsskjemaet blir riktig. Det samme gjelder mobiltelefonnummeret. Skal vi få optimal kommunikasjon, er det viktig at vi når fram til dere som skal på kurs.

Kursdeltakerne får et 10 klippskort som har gyldighet i et år fra kjøpsdatoen. Det betyr at skulle en bli forhindret fra å delta på alle kursdagene, kan klippekortet benyttes til ordinære badebesøk innen et år.

Skulle du av en eller grunn finn ut at du vil avlyse deltakelsen på kurset før det starter, får du tilbake innmeldingsavgiften med 100 kr i trekk for administrative kostnader bl.a. bankgebyrer.

Kursdeltakere som har årskort på Østfoldbadet betaler kun kr 875,- for instruksjonen, og de skal ikke bruke nettpåmelding. De kan enten melde seg på i billettdisken og betale for kurset der ved påmeldingen, eller sende mail til kurs@ostfoldabdet.no og betaler når de kommer til badet.

Vi følger Norges Svømmeforbunds kursopplegg med inndeling av deltakerne ut fra det nivået de vil ha mest glede av å være med. Det er viktig at en blir trygg i vann før en begynner med øvelsene på de ulike kurstrinnene.

Les om kursene og finn ut hvilket nivå som passer. Klikk deg deretter inn på påmelding, og gjør sommerferien tryggere for hele familien.

 

Østfoldbadet setter i gang ny kurs tre ganger i året. På grunn av korona-situasjonen er plan vår endret:

  • I uke 46 (ikke kurs i uke 52 og 53)
  • I uke 6 2021 (ikke kurs i uke 8 – vinterferien)
  • Våren 2021 blir det noen intensivkurs i svømming
  • Først fra høsten 2021 kommer vi inn i normal gjenge med kursstart i uke 35 etter skolestart

Vi har ikke kursaktiviteter i skolens ferieuker i vinterferie, påske, høstferie og jule- og nyttårshelgen.

I tillegg kjører vi svømmekurs for voksne når det melder seg nok deltakere.

Les mer om kursene på sidene våre.

Klikk her for timeplanen til kursene.

Gå direkte til påmelding ved å klikke her.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Motta nyttig informasjon og tilbud på e-post!

til toppen