fbpx

Kurs/aktiviteter

_22a7365

ØSTFOLDBADET STARTER NYE KURS TRE GANGER I ÅRET

 

Uke 34, fra 23.august

Uke 46, fra 15.november (ikke kurs i uke 52)

Uke 9, fra 28.februar

 

Ellers arrangerer vi svømmekurs for voksne når det melder seg nok deltakere. Vi har ikke kursaktiviteter i skolens ferier.

Før kursstart sender vi informasjon til alle deltakere, sjekk derfor at mailadressen og mobilnummeret i påmeldingsskjemaet er riktig.

Ved kursstart gjør vi tilpasninger for å sikre at flest mulig får plass på et kurs.

Fortvil ikke om et kurs fylles opp!  Velg et annet alternativ eller sett deg/på ventelisteliste.

Kursdeltakerne får et 10 klippekort som har gyldighet i ett år fra kjøpsdatoen. Det betyr at skulle en bli forhindret fra å delta på alle kursdagene, kan klippekortet benyttes til ordinære badebesøk innen et år.

Kursdeltakere som har årskort på Østfoldbadet betaler kun kr 875,- for instruksjonen, og de skal ikke bruke nettpåmelding. De kan enten melde seg på i billettdisken og betale for kurset der ved påmeldingen, eller sende mail til kurs@ostfoldabdet.no og betaler når de kommer til badet.

 

Uke 46: Østfoldbadets svømmeskole (tidligere Lille Bark) har nye svømmekurs med oppstart i uke 46. Påmeldingen starter ca. 1. august når kursplanen legges ut.

Vi følger Norges Svømmeforbunds kursopplegg med inndeling av deltakerne ut fra det nivået de vil ha mest glede av å være med. Det er viktig at en blir trygg i vann før en begynner med øvelsene på de ulike kurstrinnene.

Les mer om kursene og finn ut hvilket nivå som passer deg på sidene våre. Klikk her for timeplanen til kursene. Gå direkte til påmelding ved å klikke her.

 

Skulle du av en eller grunn finne ut at du vil avlyse deltakelsen på kurset før det starter, får du tilbake innmeldingsavgiften med 100 kr i trekk for administrative kostnader.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Motta nyttig informasjon og tilbud på e-post!

til toppen