! VINN 5 UKER MED TRENING !

Aldri, eller lenge siden, DU HAR vært på treningssenter?

Vi gir 10 personer trening i 5 uker

Kunne du tenke deg å teste hvordan det er å trene på treningssenter? Eller kjenner du noen som bør prøve Østfoldbadet Friskhetssenter i 5 uker?

Østfoldbadet er 20 år i år, og for 7 år siden åpnet vi også friskhetssenteret. Mange har stor nytte og glede av vårt komplette treningssenter kombinert med mulighetene for svømming og å trene i vann. Med både utstyr og kompetente, dyktige medarbeidere på plass, ønsker vi å vise nettopp deg eller en du syns fortjener det hva vi kan tilby.

Kom med forslag på hvem som bør få være med å trene i treningssenteret og delta i gruppetreninger. Her får en også prøve seg på hvor lite belastende, men samtidig effektivt, det er å trene i varmtvannsbassenget. Opplegget går over fem uker, med organisert ledet trening 2 ganger i uken.

Du vil få satt opp et treningsprogram tilpasset deg og dine mål, som du utformer sammen med en i teamet vårt. Dette programmet kan utføres i tillegg til den organiserte treningen i de 5 ukene opplegget varer. Vi utfører også en liten styrke- og kondisjonstest ved start og slutt på treningsperioden, for å måle fremgang.

Vi har satt noen enkle, klare kriterier:

  • Vi ønsker å trekke ut 10 heldige personer som aldri har trent på et treningssenter før, eller som ikke er medlem på et treningssenter nå
  • Deltakerne må være over 18 år
  • Gruppetreninger og veiledning vil foregå på dagtid (10 -17)

Vi vil gjøre stas på de som nominerer kandidater som trekkes ut, og som sagt; foreslå gjerne deg selv.

Send inn din nominasjon innen tirsdag 11. mars.