fbpx

Lille Barks Svømmeklubb

Østfoldbadet har fått sin egen barneklubb – Lille Barks Svømmeklubb – for barn i alderen opp til 10 år. Du kan melde deg inn i svømmeklubben nederst på siden. Medlemsskapet er gratis og varer så lengde du selv ønsker det.
Lille Barks Svømmeklubb omfatter Østfoldbadets kurs og aktiviteter rettet mot barn og barnefamilier. Babysvømming og svømmekurs for barn etter malen til Norges Svømmeforbund inngår i Lille Barks Svømmeklubb.Hvorfor være medlem? Da vil du få nyhetsmeldinger hver gang det blir lagt ut informasjon om nye kurs, altså tre ganger i året. Videre vil vi orientere deg om aktivieteter og nyheter som gjelder badet – og deg som bruker av Østfoldbadet.

Ønsker du ikke å være medlem lenger, er det enkelt å avslutte medlemsskapet. Nederst på alle meldingene fra Lille Barks Svømmeklubb er det egen linje som forteller deg, at her kan du avslutte medlemsskapet og nyhetstjenesten.

En del av Stubbefolket

Lille Bark er yngstemann i Stubbefolket. Du har kanskje ikke hørt om Stubbefolket?

De bor og lever i de store skogene i Indre Østfold og vestre Värmland. Og der finner de på mye rart og opplever mange spennende ting. Stubbefolket har både en lang og en kort historie. De dukket opp for noen år siden, men når du hører fortellingene deres, beveger vi oss langt tilbake i tiden – og midt i dagens situasjon.Vil du se filmene om Lille Bark og Stubbefolket, kan dvd med opptakene kjøpes i Østfoldbadet. Vi selger dessuten to bøker om Stubbefolket; “Tvelugg og hans historie” som er filmet, samt om “Lille Barks Fisketur”.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Motta nyttig informasjon og tilbud på e-post!

til toppen